Bemutatkozás

Cégünk 1992 óta foglalkozik nagykonyhai berendezések gyártásával és konyhák kivitelezésével. Kollégáink ennek megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami garantálja, hogy a Vevők részére a legideálisabb megoldást kínálják.

A pontos, precíz terv elkészítéséhez szükséges a helyszín pontos felmérése és a helyi körülmények pontos ismerete. Ezen szolgáltatásunk is a kifogástalan végeredményt szolgálja.

Megrendelőink igénye szerint a helyi körülmények-, a vonatkozó Szakhatósági előírások figyelembevételével elkészítőjük az objektum konyhatechnológiai berendezési- és installációs tervét. A berendezési terv állhat alaprajzból és 3D-s látványtervből.

Termékeink megtekintéséhez kérjük keresse fel a következő oldalt: http://ormg.hu/termekek/

Több mint 500m2-es gyártóműhelyünk modern, számítógéppel vezérelt megmunkáló gépsorral van felszerelve. Itt készülnek a beérkező rozsdamentes lemeztáblákból a nagykonyhák részére a különféle semleges bútorok mint munkaasztal, munkaszekrény, faliszekrény, elszívó ernyő, mosogató stb., komplett önkiszolgáló pultsorok, hűtött munkaasztalok, italhűtő pultok, vitrinek, egyedi bárpultok és egyéb igény szerinti speciális rozsdamentes bútorok.

Vállaljuk továbbá egyéb speciális rozsdamentes konstrukciók gyártását, például különféle korlátok, egyedi burkolatok, speciális asztallábak, bárszékek stb. Ezen egyedi darabok akár hozott tervdokumentáció alapján, akár saját tervezéssel is elkészítjük. Gépparkunk 5mm-es lemezvastagságig alkalmas a feldolgozásra. A komplett megmunkáló sor nagyteljesítményű lemezdarabolókból, stancolókból, hajlítókból áll. A hegesztéseket sok éves gyakorlattal rendelkező specialisták végzik elektromos vezérlésű, védőgázas hegesztőberendezéseken. A fűtő- és hűtő bútorok szerelését külön-külön részleg végzi. A bútorok összeállítása és végellenőrzése a közel 200m2 végszerelésben történik.

Kiszállítás előtt projekt managereink ellenőrzik a helyszínt, hogy az építészeti és gépészeti előkészítés és installációs tervünknek megfelelően készült e el. Ezt követően helyszínre szállítjuk a berendezéseket, azokat végleges helyükre beszereljük, megtörténik a készülékek elektromos-, gáz-, víz-, lefolyó-, légtechnikai hálózatokra történő csatlakoztatása vagy cégünk vagy a Megrendelő által megbízott gépészeti szakemberek által.

A beszerelés után kollégáink próbaüzem keretén belül ellenőrzik úgy a hálózatok, mint a berendezések megfelelő működését. A sikeres próbaüzem után átadásra kerül a komplett konyhatechnológia, és megtörténik a kezelőszemélyzet betanítása a működést, kezelést és karbantartást illetően.

Cégünk a konyha átadását követően sem feledkezik meg Megrendelőiről. Az esetleges meghibásodások megjavításáról jól képzett szerviz-szakembereink gondoskodnak.

Biztosítjuk a folyamatos szervizszolgáltatást, beleértve a hétvégéi ügyeletet is. Jól felszerelt szerviz-autóparkunk és nagy értékű alkatrész raktárunk biztosítja a szerviz műszaki hátterét.

Kollégáink folyamatosan részt vesznek a gyártó cégeknél szerviz-tanfolyamokon, hogy felkészültek legyenek a legújabb technikák hibáinak elhárítására.

Berendezéseket helyszínre szállítjuk az ország egész területén. Komplett kivitelezés esetén az ár tartalmazza a helyszínre szállítást, egyedi megrendelésnél megállapodás szerint.

A javításokat garanciális időn belül térítésmentesen, garancia idő túl térítés ellenében végezzük az ország egész területén.

Írjon nekünk!

    ORMG International Zrt. | Nagykonyhai berendezések gyártása, konyhák kivitelezése

    1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.

    ertekesites@ormg.hu