Irinox

Irinox

„A sokkolás királya” az olasz Irinox gyár termékei. A kisebb sokkolóktól az egészen nagy sokkoló kamrákig minden megtalálható a termékpalettáján. A legjelentősebb szállodák is megelégedésre használják az Irinox sokkolókat.

Ha konyhájába Rational kombi sütőt, Winterhalter mosogatógépet vásárol, érdemes sokkolásban is a világ legjobb készülékét megvásárolni. Az Irinox már hosszú évek óta megbízható gépeket gyárt a vevőik legnagyobb megelégedésére. Kérje egyedi ajánlatunkat.

További információért kérjük keresse fel a gyártó oldalát: www.irinox.com

EasyFresh

Az egyetlen gyorshűtő, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan lehűljenek még a forró termékei is, miközben fenntartja az aromáját, textúráját, színét és tápértékét. Tapasztalataink, nemzetközi partnereink és az egyre innovatívabb hűtési technológiák keresése révén 4 gyorshűtési (DELICATE + 3 ° C / STRONG + 3 ° C) és sokkolófagyasztási ciklust (DELICATE -18 ° C / STRONG -18 ° C) kínálunk Önnek egész nap dolgozó gépeinkkel.

Multifresh

Szervezze termelését tetszés szerint, melynek folyamatai ennél a készüléknél rugalmasak lehetnek, akár éjjel-nappal. A Multifresh gépnél biztosított a személyre szabás, megváltoztathatja az egyes ciklusok paramétereit és létrehozhatja az Önnek megfelelőt minden egyes termékhez. A MultiFresh az első olyan eszköz a világon, mely +85 °C és -40 °C közötti hőmérsékleten működik. Miután megnyomta a start gombot gyorsan hűthet, fagyaszthat, fermentálhat, leolvaszthat, regenerálhat, pasztörizálhat, és alacsony hőmérsékleten is süthet. Az összes funkciót szakemberekkel, szakácsokkal, cukrászokkal, pékekkel és fagylaltosokkal együttműködésben tesztelték. Minden élelmiszernél, minden gyártási folyamatnál a megfelelő hőmérsékletet, a megfelelő szellőzést és az ideális nedvességszintet a tökéletes minőség érdekében állították be.

ICY

Az ICY modellel a főtt ételeket gyorsan hűthetik és fagyaszthatják. A hűtési ciklus közvetlenül akkor kezdődik mikor az ajtó becsukódik. A gyorshűtésnél fontos, hogy az ételt a melegről amilyen gyorsan csak lehet „eltávolítsák”. Ez megőrzi az élelmiszer aromáját, textúráját, színeit és tápanyagát, és hosszú ideig fennmarad a minősége.

Ajánlatkérés    Választott termék:    Reklámtartalmú e-mailek fogadásához hozzájárulok.

    ORMG International Zrt. | Nagykonyhai berendezések gyártása, konyhák kivitelezése

    1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.

    ertekesites@ormg.hu