Winterhalter

Winterhalter

A legmagasabb minőségi színvonalat képviselő, Németországban és Svájcban gyártott mosogatógépek. Saját laborban, egyedi alkalmazásokra kifejlesztett mosogatószerek. Különféle vízkezelő berendezések. Megfelelő tartozékok az optimális munkafolyamathoz. Ez együtt a Winterhalter. A mosogatás szakértőjeként az elvárásunk az, hogy a mosogatás folyamatában szereplő minden elemnek maximális teljesítményt kell nyújtaniuk. Az egyes komponenseket úgy kell összehangolni egymással, hogy együttesen optimális hatást fejtsenek ki. Kérje egyedi ajánlatunkat.

További információért kérjük keresse fel a gyártó oldalát: www.winterhalter.com

Mosogatógépek

A tisztaság és higiénia biztosításáért a legmagasabb színvonalon: pult alatti mosogatógépek, áttoló rendszerű mosogatógépek, konyhaieszköz-mosogatógépek és alagútrendszerű mosogatógépek a legkülönfélébb alkalmazási célokra és ágazatokhoz. Kiváló minőségben és teljesen megbízhatóan.

Vízkezelés

A ragyogó mosogatási eredmények és a hatékony gépvédelem érdekében: a megfelelő vízkezelés. A gépbe beépítve vagy külső berendezésként.

Mosogatószerek

Az első osztályú mosogatási eredmények érdekében: tisztítószer és öblítőszer a különféle felhasználási célokra. Nagy hatékonyság, takarékos felhasználás mellett.

Mosogatókosarak

A tökéletes mosogatási eredmény és az optimális száradás érdekében: megfelelő mosogatókosarak, a különféle tisztítandó termékekre szabva.

Ajánlatkérés    Választott termék:    Reklámtartalmú e-mailek fogadásához hozzájárulok.

    ORMG International Zrt. | Nagykonyhai berendezések gyártása, konyhák kivitelezése

    1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.

    ertekesites@ormg.hu